寿々乃 (铜锣湾).⚜️鲷鱼油甘鱼寿司⚜️.油甘鱼充满油脂香,鲷鱼侧较为结实,有鱼肉香!.⚜️香葱拖罗海胆丼⚜️.海量嘅拖罗淋上酱油同wasabi,啖啖都有拖罗入口! 不论刺身定系饭嘅份量都好多,海胆入口好鲜好甜(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 毫无苦涩味!.⚜️冷荞麦面⚜️.我俩系非常喜欢吃soba,呢个荞麦面非常之爽口,入口凉浸浸而且条条分明,个汁佢好贴心咁分咗两个俾我哋,等我地share食都可以一人一个!.⚜️清酒煮蚬⚜️.煮得熟成度刚刚好,微生,入口有微creamy.寿々乃 (铜锣湾)铜锣湾轩尼诗道525号澳门逸园中心7楼—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#hkfoodblogger#hkgirl #foodporn #寿々乃#铜锣湾美食
寿々乃 (铜锣湾)

⚜️鲷鱼油甘鱼寿司⚜️
油甘鱼充满油脂香,鲷鱼侧较为结实,有鱼肉香!

⚜️香葱拖罗海胆丼⚜️

⚜️冷荞麦面⚜️

⚜️清酒煮蚬⚜️
煮得熟成度刚刚好,微生,入口有微creamy
寿々乃 (铜锣湾)
铜锣湾轩尼诗道525号澳门逸园中心7楼
—————————————————————-