寻日去左新蒲岗呢间海胆仔🤩呢间日本餐厅以海胆为主题,标榜新鲜食材,由世界各地空运到港,有多款海胆菜式、刺身生蚝咁😋前铺有冻柜专卖海鲜同鱼生添😉下午茶时间唔多人,环境都几舒适架😆🔻倍化带子吞海胆 $88一场黎到紧系要试下新鲜海胆啦😙见到带子真系好大只好厚切😍出面用纸菜包住,带子入面就有一块海胆🤩太大旧一啖食唔晒添,口感十足😂带子同海胆好新鲜好鲜甜,仲可以点啲wasabi食😋🔻混合海胆沾面 $128呢个沾面嘅汁好特别下,味道偏甜,入面仲见到有啲一旧旧海胆😝个面本身都有好多材料,有好大只虾、粟米粒、蛋等等,夹一箸面跟住沾满啲热辣辣嘅海胆汁黎食超正呀😍🔻三文鱼刺身(8件)$68最后一定要点我最爱嘅三文鱼啦🤤🤤🤤啲三文鱼真系好新鲜好厚切🤗佢仲用左啲冰黎keep住佢咁冰鲜添😆
倍化带子吞海胆 $88
混合海胆沾面 $128