灜丰放题料理系日式mix泰式嘅放题。初尝灜丰嘅目的好简单,就系要试下佢个海胆带子同生蚝!大家留意,任食海胆带子同美国生蚝系要加$88。平时食放题都会先叫一大盘刺身,黎到灜丰就唔同玩法啦,一开波就先试佢嘅海胆带子同生蚝。🔥老实讲,放题嘅海胆,食落唔腥臭当赢。惊喜嘅系,呢度嘅海胆系入口creamy,且带微微鲜甜。加上带子厚肉大粒,惊喜地出色!🔥蚝就中规中矩,尚算有口感。任食唔会要求多多,起码唔会细细只。绝对系回本位之一🤣🔥唔单止系试下咁简单,系要一试再试,食完又食!🔥再黎到刺身,有三文鱼油甘鱼,珍宝赤虾,马刀贝,北海道海螺,八爪鱼,泰式生虾,鲍片,希灵鱼,象拔蚌,白玉豚🔥正常放题应有质素,溶雪做得唔错,唔会腥。珍宝赤虾有惊喜!真。珍宝。又爽口😋🔥瀛丰放题系mix泰国菜,梗系试埋。我就好钟意食金边粉,一于试试佢手势。外表ok!除左无加虾同偏咸外,其他配料都足,都可以接受!🔥放题另一必试就烧菠萝,好似会解下滞😂即叫即烧,上枱出烟,入口爆汁,正!🔥食放题惊遇到漏单问题,呢间就无发生,我两个人去食,叫一打蚝就上一打蚝,一打海胆带子就黎足一打。成餐饭encore左好几次😂真系主要食蚝同海胆带子。🔥待
灜丰放题料理系日式mix泰式嘅放题

美国生蚝

🔥唔单止系试下咁简单,系要一试再试,食完又食!

刺身拼盘

珍宝赤虾

泰式炒金边粉

出烟烧菠萝

🔥待应十分好客。我系星期四嘅夜晚去食嘅,可能人流唔多嘅关系,待应唔止一次话我可以坐耐啲,食多啲,可以食到凌晨2点!😂 多谢哂,但我真系已经好饱好满足😛

Feast Level: 🔥🔥🔥🔥/5
2019-03-14