2016-10-22 99 浏览
行过见呢间主打海胆 身为海胆迷真系要试下入到黎地方都好大 唔会好逼 佢又有地方放袋 真系唔错菜单上有列明海胆既菜式 我就简左几个黎试海胆汁焗扇贝有成五六旧海胆系面 再加上海胆汁同小小芝士 衬到绝 个扇贝都岩岩好 唔会太熟 好好食既配搭海胆炒饭本身炒饭低 好香好有获气 面头再加上一大堆既海胆好吸引 被朋友强逼下捞云左一齐食 本身饭已经有小小海胆汁既味 加上翠肉瓜既爽口 鸡蛋丝 成个饭好香 好好食 呢个一定要食海胆焗多士多士本身好香 好脆 有牛油系面 再加上海胆汁定海胆浆 仲之好鬼香 同埋呢个好低食个人觉得海胆热食都好特别 保留到个种海水味同香味 口感有小小唔同 不过同我一齐食海胆既朋友本身系唔食海胆 佢觉得好腥 不过佢试左过冇个种腥既感觉 仲觉得好好食
菜单上有列明海胆既菜式 我就简左几个黎试
海胆汁焗扇贝