2023-02-22 53 浏览
结咗婚一段时间既我哋, 而家已经唔会系情人节出街消费, 因我觉得当日消费-定贵过平时, 同埋好多人, 唔想同人迫,但我哋都系会后补情人节饭.系朋友强烈推介下,今年拣咗《海胆仔》.虽然地点唔算好就脚, 但朋友不停赞d 间歺厅, 又话cp 值高, 食物质素高, 全部新鲜日本食材, 咁就即管一试, 尊登搭车去,食完后我地都真心觉得非常唔错, 冇白行一趟.我地叫咗d 寿司🍣, 手卷: 师傅手握寿司饭, 唔系机整,剌身新鲜肥美, 入口即溶海胆( 北海道,100g):好鲜甜, 物超所值, 可自由波波饭团, 青瓜同紫菜烧菠萝: 烧得刚刚好, 唔会太干, 酸酸甜甜又多汁, 上枱时已好细心切开一件件, 方便食用芒果蟹肉沙律: 健康之选,大大盘,份量多,芒果+蟹肉+青瓜丝+ 蟹籽一齐食, 清新香甜倍化带子吞海胆:鲜甜带子超厚肉, 中间夹住海胆,一齐食, 超级满足👍👍👍下次要再黎试其他嘢😋😋😋

系朋友强烈推介下,今年拣咗《海胆仔》.

我地叫咗d

下次要再黎试其他嘢😋😋😋