2018-03-12 54 浏览
我来了,    是为了我的 (其中一样) 最爱海--胆--!见到有海胆三文鱼子丼98 既优惠所以book左位,  期待左我一个星期,  终于......!!!!!!!!至讲一下location, 好易揾, times square 后面登龙街就系..而家登龙街好似唔同哂咁, 愈泥愈多新野正野搭lift上到10楼直出, 店外铺置几靓,有留言卡 (alert: 留言卡上方既面谱我有啲惊, 无影haha)留左位, 早到> 有位拣, 拣左个最角落既位置, 舒服ge!  好, 真系讲返主角:   海胆三文鱼子丼!!!!!!多到泻下既三文鱼子呀mehhhh T__T!!海胆层层叠 份量好足 一枱只可以叫一客,  仲要预订饭枱先有依个优惠,本身以为一人一个丼先爽, 点知其实两个人share刚刚好(三文鱼子始终都漏呀麻)...真系好好味海胆/ 三文鱼子都好鲜甜, 而且佢地坚系best friend....依个配搭无得输, 超感动味蕾T___T  不过前题系一定要新鲜, otherwise点都会系腥!  火炙左口鱼边寿司  exceed expectation!!!入口即溶um....友人要点的
我来了,    是为了我的 (其中一样) 最爱
海--胆--!

海胆三文鱼丼
!!!!!!!!

而家登龙街好似唔同哂咁, 愈泥愈多新野正野

好, 真系讲返主角:   海胆三文鱼子丼!!!!!!

海胆三文鱼丼
一枱只可以叫一客,  仲要预订饭枱先有依个优惠,

火炙左口裙鱼寿司

玉子
um....友人要点的一个玉子........um......仲要唔系烧玉子......我唔识欣赏

烧茄子
烧茄子还好, 唔系特别出色 (本身期望会系有芝麻酱原条个一种

鲷鱼茶渍饭
鲷鱼茶渍饭   ,  茶味浓, 鲷鱼卖相好似好鞋,但食落唔错!

成餐饭, 都系食完一样先上一样,  店员都好留意食野进度去上菜,  上菜先后都好合宜
 虽然话坐喺角落头, 但都无做比人ignore

成餐饭好抵食好享受, 一定会再去!
2018-03-08
火炙左口裙鱼寿司