餐厅: 大滾友火鍋 (紅棉大廈)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-07-27 340 浏览
以宫廷风装修,餐牌同元朗店一样整成圣旨,好有趣🍲超钟意食蚬嘅我当然拣左特色卜卜蚬锅,平时d卜卜蚬都好细只,呢到全部都系大大只嘅沙白,仲要超级大量!起码有两斤!打边炉打到尾都仲有蚬食!d沙白仲要好大粒肉,只有一只有沙。🐚卜卜蚬锅真系好有鲜味,虽然我钟意食辣,但有时食清d嘅汤底更能够凸显食材嘅鲜味🐮手切本地牛颈脊手切牛牛味真系特别香浓,肥瘦均匀!而且上碟𠮶阵用架势金盆装住,加埋干冰,打卡一流!🐽大滚友肉丸拼盘 有五款丸,每样两粒🦞龙虾墨鱼丸:入面真系包左一粒虾虾肉,好特别🦐手打蟹子鲜虾丸:鲜虾滑好爽口,🦐樱花虾猪肉丸:呢个最有惊喜,樱花虾味好香浓仲有手打鲜牛丸同鹅肝墨汁墨鱼丸👻鬼马油炸鬼油炸鬼包住墨鱼滑,面头仲洒上蟹子。虽然油炸鬼渌完会淋左,但虾滑弹牙,成件野依然好好食🥬莴笋 打边炉好钟意食莴笋,够爽脆但又吸到汤底味🥢日本稻庭乌冬乌冬好幼滑,吸晒汤底卜卜蚬嘅鲜味!

以宫廷风装修,餐牌同元朗店一样整成圣旨,好有趣

特色卜卜蚬锅

🐮手切本地牛颈脊

🐽大滚友肉丸拼盘
有五款丸,每样两粒
🦞龙虾墨鱼丸:入面真系包左一粒虾虾肉,好特别
🦐手打蟹子鲜虾丸:鲜虾滑好爽口,
🦐樱花虾猪肉丸:呢个最有惊喜,樱花虾味好香浓
仲有手打鲜牛丸同鹅肝墨汁墨鱼丸
大滚友肉丸拼盘

👻鬼马油炸鬼
鬼马油炸鬼

🥬莴笋
打边炉好钟意食莴笋,够爽脆但又吸到汤底味
莴笋

🥢日本稻庭乌冬
乌冬好幼滑,吸晒汤底卜卜蚬嘅鲜味!

日本稻庭乌冬
特色卜卜蚬锅