2021-10-10 123 浏览
又一个肚饿的晚上, 上到餐厅未坐满但都唔少人. 见到餐牌好厚好多页菜式好多, 有选择困难症嘅人都几头痕😂最后睇左10分钟menu先决定食乜. 饮品先黎Mango Lassi, 唔会好似传统般咁甜, 几岩香港人唔口味, 清新解辣.食物先上Tandoo Chicken, 铁板热辣辣半只鸡切件上, 鸡肉唔老香料味好够, 垫底洋葱吸收左所有味道都几好食. Butter Chicken Masala都基本水准鸡肉滑咖哩汁香, 配埋Cheese naan好好味, 如果稍为辣少少会更好. 芝士菠菜我都几钟意, 大大粒芝士就咁食都唔会太腻, 配Cheese naan都好夹好好味.仲有好多菜式想试, 但我又感觉menu太厚太多花款未必系好事, 但都可再返转头尝尝.

Mango Lassi

Tandoon Chicken