2024-11-24
JUST'er Bar & Restaurant(尖沙咀)📍 尖沙咀山林道13号地下A1-A2号舖门西淋牛猪仁鸡 VS 虾兵蟹将 $490 呢一个堪称海陆空套餐,份量多而且足料,适合两个人食。焗多汁猪仔骨 BBQ ribs 一只BBQ Ribs 比较有甜烧烤汁,烤得恰到好处,好好食。多汁淫虾 (龙虾🦞)大大只龙虾🦞,多膏多汁,肉质新鲜甜味,打卡一流。慢煮蒜香春鸡(半只)🍗调味唔错,保留蒜香锁住咗水份,令到整体感觉唔错。炸软壳蟹 🦀口感都几松软。香脆薯条🍟同一般薯条唔同,系用甜番薯整嘅,所以特别有番薯嘅甜味,又有薯条嘅咸味。而且炸得好脆好好食。曲奇马上疯 $47整体口感都几滑溜,有Oreo曲奇嘅感觉。菠萝热情果沙冰 🍧$45淡淡嘅菠萝味,再加上热情果,酸酸甜甜,有少少益力多冰沙嘅感觉。呢度系尖沙咀嚟讲,算系比较气氛放慢嘅地方,有啲香港特色嘅霓虹灯做背景。格调唔错,座位都几舒服。适合夜晚同知己好友一齐饮饮食食,再倾吓偈!#尖沙咀美食 #西餐 #龙虾
📍 尖沙咀山林道13号地下A1-A2号舖
门西淋牛猪仁鸡 VS 虾兵蟹将 $490
呢一个堪称海陆空套餐,份量多而且足料,适合两个人食。
焗多汁猪仔骨 BBQ ribs
多汁淫虾 (龙虾🦞)
大大只龙虾🦞,多膏多汁,肉质新鲜甜味,打卡一流。
慢煮蒜香春鸡(半只)🍗
调味唔错,保留蒜香锁住咗水份,令到整体感觉唔错。
炸软壳蟹 🦀
口感都几松软。
香脆薯条🍟
曲奇马上疯 $47
整体口感都几滑溜,有Oreo曲奇嘅感觉。
菠萝热情果沙冰 🍧$45
#尖沙咀美食 #西餐 #龙虾