2023-04-04 166 浏览
享和街一带食肆林立,😝除左中菜,泰国菜,韩国菜等等,有一间餐厅食西餐既都几出名架,就系呢间Sol House Oyster Bar and Restaurant,好值得我哋留意嘅!😝我今次试了烤原只西班牙原只墨鱼配墨鱼汁义大利饭,法式茄蓉😝,我系一个好中意食墨鱼汁既人😂完全系吾怕食完之后成个咀黑哂🤭🤭呢个risotto味道相当浓郁😋一d都吾会系好稀好难食个种,味道都唔错👍😍烤鸡胸苹果沙律配希腊乳酪汁完全冇失礼人,店家好贴心咁切到鸡胸细细块,一口一块啱啱好,😝烤大虎虾配西班牙红虾汁义大利粉食落完全试到海鲜嘅质素,新鲜得黎完全唔腥😝 呢杯Up to bartender入口留香。而且个人觉得装修充满浪漫神秘嘅风情,好啱钟意浪漫嘅人士嚟试下。😝