2023-03-14 85 浏览
之前得佐敦店既时候都食过一次 荃湾店已经系第二次去 之前同朋友食既时候挂住倾计 搞到唔系食左好多野咁 今次同朋友有经验 分工合作咁烧 大家都食得好满足💕店员一开始都会系我地面前加多d虾🦐 所以我同朋友既目标都系虾同埋海鲜 其他食物就只系食少少呢到既海鲜种类真系超多 流水虾就紧系主打啦 仲有带子、元贝、大眼鸡鱼🐟、东风螺、蚬、蚝🦪、鱿鱼🦑同好多其他海鲜 真系数都数唔晒烧大头虾最紧要就剪左d头同须先拎去烧 咁样可以悭番好多位去烧其他野 食得呢d限时放题争分夺秒系非常重要 呢到既大头虾好多都有膏 仲要好鲜甜 鲜就一定新鲜架啦系你格离游黎游去 食蚝就加番d蒜茸辣椒落去烧就更加惹味另外佢都仲有好多串烧拣 猪牛鸡羊样样都有但黎得就紧系主攻海鲜啦 所以我都唔系食左好多 平日去价钱$348任食2.5小时都真系食到好饱