餐厅: 海皇漁港
资讯:

2023-08-19 404 浏览
哈啰大家!今次我要同大家分享一个海鲜火锅嘅食评🦐🔥最近我去咗哩度食咗个海鲜拼盘火锅,都相当唔错,想推介俾你地🤭首先,佢嘅扇贝新鲜又弹牙,大大粒,味道鲜甜!😋另外,海虾都好新鲜,肉质鲜美,煮熟之后更加鲜甜多汁!🦐仲有鲜鱼片,十分鲜嫩,色泽鲜明,鱼肉味道都唔错,非常适合放入火锅中煮食!🐟🔥蟹同鱿鱼都系拼盘中嘅亮点之一!蟹肉鲜甜丰腴,鱿鱼爽口弹牙,经过火锅的熏煮,更加带出它们的鲜味!🦀🦑整个海鲜拼盘的品质都好好,每一款海鲜都经过精心挑选和处理,特别系啲蟹都洗得好干净,给人一种食得放心而又豪华的感觉。🌟💯除咗味道之外,份量亦都十分慷慨,每一种海鲜都足够供应好几个人享用!👨‍👩‍👧‍👦另外仲有好多肉类同埋蔬菜,以及丸类都系任叫。总括而言,我对呢个海鲜火锅拼盘留下嘅印象几好。$188再加一如果你系海鲜爱好者,相信你会钟意🌊🍲✨服务方面麻麻地,可能佢地太忙?我去𠮶晚系星期五夜晚,座无虚席,如果想叫人收碟呀加单呀,要叫好耐。希望大家都可以尝到同样美味嘅海鲜拼盘火锅,一齐分享食物的喜悦!Bon appétit!😄🍽️

哈啰大家!今次我要同大家分享一个海鲜火锅嘅食评🦐🔥

首先,佢嘅扇贝新鲜又弹牙,大大粒,味道鲜甜!😋

另外,海虾都好新鲜,肉质鲜美,煮熟之后更加鲜甜多汁!🦐