2019-09-25
九龙城一向都系好多唔同美食既地方今次黎到依间一睇就知食日本海鲜既餐厅因为门面就摆哂全部都系龙虾同长脚蟹首先叫既系炸鱼鳞 讲真炸鱼皮就经常都食不过炸鱼鳞真系第一次品尝 口感就好似炸鱼皮不过更脆口 鱼鳞一粒粒既感觉 叫左个 法国蓝龙虾套餐 包括左 法国蓝龙虾刺身 法国蓝龙虾炒饭 法国蓝龙虾 系即时新鲜做刺身 因为成个龙虾头同龙虾身全部都仲识郁 刺身口感好爽口 除左依样之外 跟住就系 寿司盛 total 有 18件 有齐当日既海鲜 同埋 特定既 例如 三文鱼 深海池鱼 之类 另外再叫咗一个海胆手卷 非常Creamy原先既蓝龙虾头同铗会拆岀黎拎黎炒饭 差唔多每啖饭都有蟹膏同蟹肉 超正 必点之选九龙城一向都系好多唔同美食既地方今次黎到依间一睇就知食日本海鲜既餐厅因为门面就摆哂全部都系龙虾同长脚蟹首先叫既系炸鱼鳞 讲真炸鱼皮就经常都食不过炸鱼鳞真系第一次品尝 口感就好似炸鱼皮不过更脆口 鱼鳞一粒粒既感觉 叫左个 法国蓝龙虾套餐 包括左 法国蓝龙虾刺身 法国蓝龙虾炒饭 法国蓝龙虾 系即时新鲜做刺身 因为成个蟹头蟹身全部都仲识郁 刺身口感好爽口 除左依样之外 跟住就系 寿司盛 total 有 18件
今次黎到依间一睇就知食日本海鲜既餐厅
今次黎到依间一睇就知食日本海鲜既餐厅
因为门面就摆哂全部都系龙虾同长脚蟹
首先叫既系炸鱼鳞 讲真炸鱼皮就经常都食
除左依样之外 跟住就系 寿司盛 total 有 18件
有齐当日既海鲜 同埋 特定既 例如 三文鱼 深海池鱼 之类 另外再叫咗一个海胆手卷 非常Camry
原先既蓝龙虾头同铗会拆岀黎拎黎炒饭
差唔多每啖饭都有蟹膏同蟹肉