2019-03-22
自助餐比自助餐,呢间就无得比,唔系好到无得比而系差到唔驶比,如果三百几四百几蚊食呢间不如比多d公钱食好D啦。海鲜唔鲜,食物种类少。食海鲜既自助餐但系海鲜种类唔多之余,味道系差。。。生蚝,系闸即开既,不过真系好多都好细只,又无肉之余仲好盐,无清甜味道,食左一只已经无食了。长脚蟹,食左十只八只,蟹拑既肉还算ok不过食左4 5 只脚,蟹肉口感系超级差,食落去好潺,食咁多次buffet未试过,差到无得比。有寿司三文鱼刺身等,普通。食物种类方面已经唔多而且好多都系车仔面同配料同菜,欠缺肉类,所以款式十分少。饮品方面还算好不过冻饮就好淡既味道。如果最好味既 我会拣Haagen Dazs雪糕了,种类多,有朱古力,云尼拿,士多啤梨等。不过如果食雪糕我就唔驶黎食自助餐啦。。。另外,一行五个人食不过佢比张四人枱我地,一个要坐走廊位,感觉几差。。总结海鲜唔新鲜,失望既自助餐。一行五个人坐4人台,一个人要坐走廊 呢个算唔紧要但野食唔新鲜, 生蚝太细只及太咸长脚蟹肉散,唔新鲜已经系一个唔好体验.
海鲜唔鲜,食物种类少。
食海鲜既自助餐但系海鲜种类唔多之余,味道系差。。。
有寿司三文鱼刺身等,普通。
饮品方面还算好不过冻饮就好淡既味道。
不过如果食雪糕我就唔驶黎食自助餐啦。。。
总结
海鲜唔新鲜,失望既自助餐。
一行五个人坐4人台,一个人要坐走廊 呢个算唔紧要
但野食唔新鲜, 生蚝太细只及太咸
长脚蟹肉散,唔新鲜已经系一个唔好体验.