2017-04-19
尖沙咀不嬲美食多 日本野食得多 今次就去咗做个佬 打个边边 今次去到宝勒巷打边炉 一去到就感觉好grand 有边炉之余仲有海鲜 认真高级食府feel 餐厅采用中式设计 有大厅 都有大房 大啲朋友就可以入去一齐威威威😏象拔蚌刺身时价 𠮶日40蚊两 20几两 所以都成800几蚊 值唔值回票价就真系睇下大家对象拔蚌既爱喇 基本上爽口 弹牙🤘🏻蒸大莲鲍鲍鱼大只够爽口 加果皮蒸至系明智之举 简单又得体😂 以依个质素 HKD$60都唔算太贵花甲鸡煲一开始就睇中依个煲 贪佢够养生又滋补嘛😂 一黎个汤已经好浓 饮落口有啲辣口 因为有花椒 冬天饮应该超爽HKD$ 268 一个汤底 唔会呃你 真系俾足鸡同花甲 仲有菇 啲菇爽哂味 不得了牛肉牛肉手切 有口感得黎 又唔会肥 重点系有牛味 份量都几多
象拔蚌刺身
牛肉手切 有口感得黎 又唔会肥 重点系有牛味 份量都几多