2025-01-09
成日都钟意买Gontran Cherrier Bakery嘅面包,但却忽略咗佢隔离间姊妹店Red Mamma Mia !餐厅开在K11 musea B2层,原黎佢系主打意大利风味嘅小酒馆。装潢简约而舒适,用植物 点缀有种温馨的感觉。龙虾海鲜海龙皇汤意大利面每日限量供应,二人份$299,仲可以追加饮品,由半只新鲜龙虾以及青口、带子、鱼片同大虾,加上浓郁的汤底,龙虾肉质鲜嫩弹牙,口感极佳。意粉Q弹有口感,亦非常挂汁,海龙皇汤底鲜香浓郁。带有淡淡的香草同番茄风味,搭配餐包,令人好满足。另外,Seasonal Dinner Set,包括杂菜汤、前菜、主菜我哋拣咗香煎深海比目鱼扒配伯纳西酱,鱼扒外脆内嫩,搭配特制的伯纳西酱,口感层次丰富。厨师推介甜品 Tiramisu 绝不能错过,层次分明,咖啡味道浓郁,口感绵密。