餐厅: 天仁茗茶 (粉嶺中心)
资讯:

2018-06-03 273 浏览
返工留粉岭工作,中午去呢个商场食完午餐,呢个商场最近开了几间新食店,午餐再去对面呢间连锁台式饮料店买饮品,在商场出入口嘅外卖店,人来人往可以等嘅位置不多!亮丽嘅白绿色!先去柜台落单,再攞票等叫号码,睇住店员一张张单做,好快出到,不过佢用台腔叫出完全唔明白嘅号码(我连系唔系我𠮶个号码都听唔出)系要睇杯上面嘅贴纸先知我𠮶杯做好!鲜榨果汁绿茶($31)白色纸杯,叫了微甜,水果味清爽酸味唔假,酸味强饮唔出绿茶味,不过我都喜欢呢种清爽开胃,夏天消暑消腻不错!好味!落单店员爽手,整茶嘅女店员就慢慢一杯杯整!流程干净利落!几好!果味饮料消暑!

果味饮料消暑!
2018-06-03