2024-09-30
-今个下午,我同班朋友嚟到位于旺角嘅「八幡屋涮涮锅」,准备享受一顿240分钟嘅刺身海鲜火锅盛宴D4套餐🤗🌟首推骨胶原猪骨汤火锅汤底,独特的香味可以令人食欲大开,而且富有营养价值,是火锅的最佳选择💯🌟接著是我地的刺身拼盘,选择包括了三文鱼、带子、甜虾、希灵鱼、螺肉、八爪鱼以及鲍片,味道鲜美、口感丰富,每一种都各具特色,配合火锅营造了一个完美的美食体验💯🌟精选嘅日本A4黑毛和牛,滋味丰富,牛香浓郁,入口即溶,口感一流😋🌟我地仲试过鱿鱼同龙虾,食完鲜嫩的鱿鱼,再来个肉质丰富的龙虾,口感多汁、吸收左汤个味道,好浓厚,系极品💯🌟结束咗美妙的火锅餐后, 仲有häagen-Dazs雪糕和无限畅饮的啤酒汽水, 咁样食法真系超级爽。对于「八幡屋涮涮锅」的火锅品质、服务态度、餐饮环境,我哋都觉得值得赞赏, 重点系,呢一个价钱可以食到呢个质素嘅火锅任食,真系喺香港地唔系咁多间餐厅可以做得到,所以我哋食完呢一次之后都决定下一次一定会再嚟 🏆