2018-12-02 213 浏览
朋友试过话好食,今晚就同男友黎撑枱脚😙环境唔算好大,但系感觉几静啱晒二人世界。✨㨂左两个最抵食嘅set dinner~~✨栗子忌廉汤:第一次饮用栗子打蓉嘅忌廉汤,栗子味好香,带点甜甜的。加埋面头既ham, 咸咸地好得意,呢个汤真系超好饮😍好特别。✨未试西餐d面包可以咁大份,除咗牛油仲有士多啤梨jam提供。圆形面包好松软,有淡淡既香草味。牛角酥都好香牛油味,块饼好薄上面仲有啲芝麻都几香,基本上全部都好正。✨烟三文鱼菠菜仔沙律伴柠檬水瓜豆油醋汁:个汁几好味,好香柠檬味酸酸地感觉好清新。三文鱼卷花同下面d 菠菜仔,汁酱衬托起黎好靓,成个摆盘好有heart, 好睇又好食。✨凉拌莲藕、炸蚝沙律拌豆腐覆盘子汁:炸蚝热辣辣好松化,内里充满蚝汁。莲藕爽脆,个汁酸酸地带少少辣好开胃。剩系食完前菜,汤同埋面包已经好满意👍🏻✨墨鱼汁海鲜意大利面:意粉烟烟韧韧好有咬口,个汁仲食到墨汁香。平时食到好多都系得个色无墨汁味,但呢个真系唔错。✨海鲜全部都好鲜味,有大虾,蚬,鱿鱼圈。最好食系蓝青口。✨香煎意大利烟肉、大啡菇芝士牛肉汉堡:个burger 真系超级大,厚到唔知点咬🤣。个包上面好多芝麻,而且入边搽左少少蒜蓉

✨㨂左两个最抵食嘅set dinner~~

栗子忌廉汤

面包

烟三文鱼菠菜仔沙律

凉拌莲藕、炸蚝沙律

✨海鲜全部都好鲜味,有大虾,蚬,鱿鱼圈。最好食系蓝青口。
墨鱼汁海鲜意大利面

✨香煎意大利烟肉、大啡菇芝士牛肉汉堡:个burger 真系超级大,厚到唔知点咬🤣。个包上面好多芝麻,而且入边搽左少少蒜蓉酱,食落好香口。

✨烟肉唔系平时薄薄果种,佢系好厚切既,之前起大阪都食过呢款烟肉,超正的。 最钟意系大啡菇,劲juicy!! 块牛都好厚好多汁,入面仲有蕃茄芝士,真系饱到顶上心口,如果可以有埋薯条真系更开心。
香煎意大利烟肉、大啡菇芝士牛肉汉堡

✨呢个dinner 真系值回票价,毎人二百零蚊但系超饱,食物都好高质好有heart, 可以再encore.
栗子忌廉汤
面包