🐾泰金国# Human felicity is produced not so much by occasional bonanza, as by little advantages that occur every day.- Benjamin Franklin🐈据闻系九龙城数一数二嘅泰国餐厅,所以同友人B黎试下~果然好多人,由7点排到8点半🙈🐾泰式海鲜炒粉丝 $88🐾泰式冬阴功 small $98🐾烧牛肉 $88🐾泰式芒果沙冰 $38牛肉烧得啱啱好,本身已经好够牛味,个人更钟意唔点酱❣️冬阴功唔会太辣,海鲜料好足~而个粉丝都炒得刚刚好,唔会太硬,份量又足食到好饱😙最最推荐系芒果沙冰❤️完全系天然芒果味,每饮一啖都好似食紧🥭Overall体验: 人类的幸福来自每天的小确幸❤️虽然等得有少少耐👉🏻👈🏻但可以咁实惠嘅价钱食到CP值咁高既美食🐈感觉到好幸运✨净系为左个🥭沙冰都要再黎
🐾泰金国

- Benjamin Franklin