餐厅: 深井咖喱寶
资讯:

2021-07-20 458 浏览
朋友约食饭,话哩度野好食,又可以静静倾下计,本身好少黎哩头,完全唔知有好野食.多谢朋友介绍啊.坐低冇耐出面就超大雨,但冇影响我地食饭既兴致XD男人饮芒果乳酪,其余我地几个就叫左一JAR Sangria,影都唔记得影XD跟住叫左几款薄饼,薄饼都有咁多款唔同既,哩款有炸左既蔬菜系入卷成筒状既薄饼入面.哩款系牛油薄饼,好似手抓饼咁果种呢,好香牛油味哩款应该系最常见既款式?适用于点各种咖喱,摵摵下点下食下,正呀.哩款上面都有蔬菜粒粒,点佢地枱面比果D 酱酱同乳酪好好食.炒杂菜~铁板烧鸡,火力十足,唧上柠檬汁后更香,味浓肉嫩.咖喱虾,今日对虾冇咩兴趣,净系点晒d 咖喱食XDD咖喱羊膝,哩个坚正,煮得好焾,好易咬,唔系食左咁多薄饼,实叫个白饭黎捞^^
朋友约食饭,话哩度野好食,
又可以静静倾下计,本身好少黎哩头,
完全唔知有好野食.
多谢朋友介绍啊.
坐低冇耐出面就超大雨,
但冇影响我地食饭既兴致XD
男人饮芒果乳酪,
芒果乳酪

其余我地几个就叫左一JAR Sangria,
影都唔记得影XD
跟住叫左几款薄饼,
薄饼都有咁多款唔同既,
哩款有炸左既蔬菜系入卷成筒状既薄饼入面.
蔬菜饼,薄饼

哩款系牛油薄饼,好似手抓饼咁果种呢,好香牛油味

牛油薄饼

哩款应该系最常见既款式?
适用于点各种咖喱,摵摵下点下食下,正呀.
芝士薄饼

哩款上面都有蔬菜粒粒,点佢地枱面比果D 酱酱同乳酪好好食.
薄饼

炒杂菜~
蒜蓉炒蔬菜

铁板烧鸡,火力十足,唧上柠檬汁后更香,
味浓肉嫩.
印式烧鸡

咖喱虾,今日对虾冇咩兴趣,净系点晒d 咖喱食XDD
咖哩虾

羊膝