2023-07-23
☕️深井村特色小咖啡店 远离闹市🩵🏙️舖头都算大 有室内同埋室外 坐得好舒服我平日中午去 都唔系好多人 唔需要等位 但我就无确保假日情况如何👀🤞🏻餐厅餐牌系直接scan QR code 而直接系手机比钱 所以感觉好似无咩同店员交流过~ 应该越来越多餐厅都系咁!餐厅食物同普通cafe都差唔多 有卖意粉、pizza、全日早餐、吐司🥪 份量唔算好大 但系价钱都算合理 大概$80-100一份主食蟹肉明太子意粉🍝($86) 明太子个酱汁做得几好 真系真材实料 每一淡都是到蟹肉🦀 蟹肉偏向碎 但系呢个份量同埋价钱超级合理 酱汁够多 绝对唔会令到意粉太干 每一条面都挂到汁!👍🏻布拉塔起司配樱花虾炒蛋吐司 ($78)面包系用左sourdough 唔会太硬 应该系浸过橄榄油 再焗😍🍞令到面包更香脆 面包上面既芝士同埋乳酪酱酸酸哋 令到个包更开胃🤤 樱花虾炒蛋虽然樱花虾味未去到好出 但系厨房真系落足料 每一口都是到樱花虾🦐 味道:🥪🥪🥪🥪.75/5📍 July Coffee & Co. (深井)地址:深井深井村92号地舖
深井村特色小咖啡店 远离闹市🩵🏙️
舖头都算大 有室内同埋室外 坐得好舒服
蟹肉明太子意粉🍝($86)
布拉塔起司配樱花虾炒蛋吐司 ($78)
味道:🥪🥪🥪🥪.75/5
📍 July Coffee & Co. (深井)
地址:深井深井村92号地舖