放假入黎深井🙈唔系净系得烧鹅食🙈🙈想试呢间cafe好耐喇😍😍我一直以为佢地只有卖咖啡,所以之前都系外带咖啡。最近先发现原来佢地有热食🤤🤤即刻要去试💕我地叫左2个主食、2杯啡🐗叫左黑咖啡,而我当然系饮手冲咖啡🙈🙈佢地嘅手冲咖啡只系50蚊,超抵!喺出面多数都卖80~100。口味拣左nutty, 微酸而带坚果香,味道独特而唔会太浓烈😋😋好好饮👍主食拣左all day breakfast同香蒜白酒蚬肉意粉。多士系酸种包😋😋😋同嫩滑嘅黑松露炒蛋好夹😋😋份量好多,烤肠、烟肉都有双份~~仲有大啡菇、烤薯、烤番茄仔同沙律,劲丰富😋香蒜蚬肉意粉摆盘好靓😍😍忍唔住狂影🥰意粉质地爽弹有咬口,淡淡白酒香气同辣椒令蒜香味更突出,蚬肉多而入味😍😍非常高质👍𝗣𝗶𝗰𝘁𝘂𝗿𝗲𝗱 𝗜 𝗵𝗮𝗱 📸🍽 香蒜白酒蚬肉意粉 $77🍽 All Day Breakfast $116🍽 手冲咖啡(nutty) $50🍽 黑咖啡 $36

𝗣𝗶𝗰𝘁𝘂𝗿𝗲𝗱 𝗜 𝗵𝗮𝗱 📸
🍽 香蒜白酒蚬肉意粉 $77
🍽 All Day Breakfast $116
🍽 手冲咖啡(nutty) $50
🍽 黑咖啡 $36
$139.5 (早餐)
  • 手冲咖啡
  • All  day  breakfast