2023-04-09
店长哥哥好窝心听到我同朋友讲‘生日快乐’,佢送两件心心蝶蝴酥比我地,主动同我朋友讲生日快乐tim😊香煎牛腰肉 $188Slow Cooked Flap Meat Served with Demi Glacé牛肉煎得表面香口而内里粉嫩,配上Demi glacé多蜜酱 好多西餐厅都未必会做呢种酱汁 肉味浓郁 非常有诚意,配菜亦准备得有心思 有多种不同的烤蔬菜配合 炸薯饼烤薄薯片等等辣肉酱西班牙八爪鱼须扁意粉 $168Spicy Salami Paste, Spanish Octopus Tentacles, Linguine Pasta八爪鱼须切粒 爽口弹牙又唔会韧,微微辣味 唔会太过刺激又可以轻轻带出海鲜鲜味,酸 甜 辣 海鲜 各种味道都配合得完美 近年食过有水准的意粉提拉米苏配自家制雪糕 $88马斯卡邦芝士部份打得香滑,最值得一赞是自家制雪糕部份 藏于提拉米苏中,咖啡口味 微甜 浓浓的咖啡香味而不带出苦涩味 Ginger Ale Lemon Soda $38入口清新,入口后会在舌头上感到微㷫 但唔太饮到姜味店内仲放有自家制曲奇、朱古力等等嘅产品冻柜有多款cake 造型精致,下次有机会一
香煎牛腰肉 $188
辣肉酱西班牙八爪鱼须扁意粉 $168
提拉米苏配自家制雪糕 $88
Ginger Ale Lemon Soda $38
入口清新,入口后会在舌头上感到微㷫 但唔太饮到姜味
店内仲放有自家制曲奇、朱古力等等嘅产品
冻柜有多款cake 造型精致,下次有机会一定要试
小店装修简约轻松,食物水准一流