2022-10-12
难得平日放假约左个好耐冇见既朋友食lunch,劲有默契地拣左呢间大家都想试好耐既素年,下午两点几去到等两三张枱就到我地,知道佢地主食既份量比较多,我地两个人叫左一个Burger同两杯饮品share夏日版不可能芝士汉堡包 ($138)新猪肉呢款食物听就听得多,都系第一次食呢个Impossible Burger,面包好香够松软,汉堡扒用既系植物肉,口感同出面既汉堡扒冇太大分别仲要健康咁多,纯素车打芝士烧至半溶既口感,加埋自家制纯素青芒柚子蛋黄酱、羽衣甘蓝同青芒渍,口感非常丰富,伴碟既系番薯条,新鲜炸起热辣辣,健康之余又够饱肚燕麦奶咖啡 ($34; 套餐+$24)饮品方面我就拣左佢地既燕麦奶咖啡,口感清新唔太甜奇异果🥝羽衣甘蓝富士苹果燕麦奶 ($48)朋友就叫左呢杯奇异果🥝羽衣甘蓝富士苹果燕麦奶特饮,望落去好清新,酸酸甜甜够哂开胃,解腻消暑一流
夏日版不可能芝士汉堡包 ($138)
燕麦奶咖啡 ($34; 套餐+$24)
饮品方面我就拣左佢地既燕麦奶咖啡,口感清新唔太甜
奇异果🥝羽衣甘蓝富士苹果燕麦奶 ($48)