2018-10-03 161 浏览
今日系深水埗做完野,见可以早收工,就约朋友系呢度揾食🦖门面几特别,有别于平时既日本餐厅。营造到好似系架列车入面人流都好多,好在流动性都好快,等左15分钟就有位见好多人都食鳗鱼饭,但我们又新屎坑,想试下d新野。每个餐都有味噌汤送。个碗好特别味道方面唔似冲粉冲岀来,d豆卜似自己煲,但略微有点淡,反而配料如海藻都入味d。我就点左吉列芝士黑豚🐖 $69 听个名都俾佢吸引左,有我至爱既芝士当然要试下!块猪扒都好厚肉地,夹起一件猪扒就流紧d芝士岀黎外面热热地,脆脆地,入面就软林林。佢仲有个咖哩酱可以点,芝士加咖哩,又几好食wo朋友点左茄汁明太子三文鱼子意粉 $78呢个味道组合未食过,感觉好新奇🤔酸酸地既茄汁配咸咸地既明太子。食落几特别,微微酸既明太子味,夹埋个意粉又几开胃,一点都唔漏,但意粉既份量就略为少d,对于男士会到喉唔到肺饮品方面,我们点左原味梳打汽水同提子味梳打汽水。味道正常,为呢餐列车上既晚餐划上完美的句号
今日系深水埗做完野,见可以早收工,就约朋友系呢度揾食🦖

门面几特别,有别于平时既日本餐厅。营造到好似系架列车入面

人流都好多,好在流动性都好快,等左15分钟就有位
见好多人都食鳗鱼饭,但我们又新屎坑,想试下d新野。
味噌汤

每个餐都有味噌汤送。个碗好特别

我就点左吉列芝士黑豚🐖 $69
吉列芝士黑豚
听个名都俾佢吸引左,有我至爱既芝士
当然要试下!

块猪扒都好厚肉地,夹起一件猪扒就流紧d芝士岀黎

朋友点左茄汁明太子三文鱼子意粉 $78
茄汁明太子三文鱼子意粉