2024-05-14
深水埗扫街第三站去到公和荳品厂!有位就直入坐低!一样以扫街价钱嚟讲真系几抵!两个人要咗两杯豆浆 (大)$10杯三拼(煎豆腐、豆卜、鱼腐各两件)$18瑞士汁鸡翼 $22 6只珍宝炸鱼蛋$13 2粒——————————-先来大合照一张📸比较少见豆品厂会有埋炸豆卜同鱼腐,呢个几新颖!枱面上可以自己落豉油甜酱辣酱豆浆要咗一杯甜同无糖🥛🥛无糖味道正常啦,但有甜𠮶杯个甜味就好似落得都几重手😂不过我略嫌佢个豆腐煎得未够劲!如果可以再脱埋就好啦!个鲮鱼肉都香嘅但薄咗少少,豆卜同鱼腐有新鲜感🐟🐟最有惊喜系个瑞士汁鸡翼$22有六只🐔!平好入味好抵食!钟意食鸡翼嘅分分钟叫两碟都已经饱😂😂 重点佢啲鸡翼又唔会太瘦有肉!下次有啲想试埋佢嘅瑞士汁猪手$22有四件啊!!珍宝炸鱼蛋$13 2粒即叫即炸要啲时间,不过觉得普通咗啲冇咩鱼味下次如果再去深水埗扫街都应该会再返嚟食!!同埋欣赏公和好肯做啲新嘅嘢!又出姜汁豆腐雪糕🍦豆腐奶冻呢!下次可能再试吓先!🙌🏼🙌🏼
有位就直入坐低!一样以扫街价钱嚟讲真系几抵!
两个人要咗两杯豆浆 (大)$10杯
三拼(煎豆腐、豆卜、鱼腐各两件)$18
瑞士汁鸡翼 $22 6只
珍宝炸鱼蛋$13 2粒
——————————-
先来大合照一张📸
豆浆要咗一杯甜同无糖🥛🥛
无糖味道正常啦,但有甜𠮶杯个甜味就好似落得都几重手😂
豆卜
瑞士汁鸡翼