2019-04-29 300 浏览
呢间系位于深水埗嘅🔥炙寿司🔥!佢价钱就比较平,一般寿司都系HKD5-15。所以我都唔敢保证食物既新鲜度。不过佢嘅味道系唔错嘅,但d饭偏硬!因为比较平呀,所以我都系比较够胆食熟既寿司多d,特别系因为近排睇得新闻多惊寿司有虫啊嘛🙊🙉🙈。/我推介嘅有烧鱿鱼寿司(HKD12),因为我本人系好钟意食鱿鱼墨鱼呢一类嘅食物!!另外撇除个人喜好,我系极之推介呢个厚烧鳗鱼(HKD15),因为真系好厚,烧得好入味多汁,同埋性价比系极高!—#性价比高 #平民美食 #平民价 #深水埗美食 #foodiehk #hkfoodblogger #allisonfootforfood #hkgoodfood #食好西 #相机食先
呢间系位于深水埗嘅🔥炙寿司🔥!