食肉兽出动🥩,辛苦做左成个礼拜,点可以唔奖励自己一份靓牛扒啊~听朋友之前食过,话系佢食过堪称最高 Cp 值嘅餐厅,老细对食物好有心思,仲有食材超有料,A5和牛都系200几蚊就食到,点可以唔试试!.今次 3 个人,叫咗个二人同行 Set + 晚餐 Set,主菜外包任食薯条同一罐饮品!幼身薯条炸到脆卜卜甚是香口,忍唔住食完一条到一条🤪,结果加点咗 2 次,Staff 态度都好好,见差唔多食晒都会主动走埋你帮你 Refill!.万众期待嘅和牛,都无令我哋失望!系入口惊艳嘅程度,油花好重,5 成熟啱啱好,入口即溶超邪恶😈,不过建议都系要 Share 食~女仔要自己食晒一旧都真系有啲难度。.另外亦叫咗封门柳同油封鸭腿,鸭腿比较偏干不过调味啱啱好,封门柳偏肉味浓啲,都好好食!最尾全部清晒碟!.除咗地点远咗少少,港岛去唔系好方便之外,呢间餐厅对我嚟讲无咩缺点🤣