深水埗区最近开咗好多装修好靓嘅Coffee Shop,自己本身好钟意饮咖啡所以得闲就会周围试吓新嘅咖啡店,可以黎个Cafe Hopping 特辑❤️😃。.Cofflow Coffee 地点系深水埗同太子中间,所以人流会比两个主区疏落,但正正系咁,呢间复古风咖啡店就算系假日,都唔会人来人往非常拥挤,保留到应有既格调。.咖啡店装修雅致,分左两层,两层位置其实唔太多,二楼好清静,好适合同朋友甚至带埋小动物🐶黎消磨时间。去既当日逗留左一段好长嘅时间,眼见好多毛孩家长带埋自己好可爱嘅小朋友🐶 一齐过嚟叹咖啡,令到我心情都特别好。.Coffee Shop卖轻食为主,好似沙律、Bagel、仲有佢招牌Hot Cake。提供嘅咖啡种类读好多,虽然佢为一个好闷既奶啡控,我只系需要一杯靓嘅奶啡。当日亦都见到咖啡师好俾心机慢慢解释佢哋用嘅咖啡口味比其他顾客听,呢点要加分。.由于食咗早餐先去同埋得一个人,试唔到佢嘅招牌HotCake。不过眼见好多其他顾客叫,卖相非常之靓。Cappuccino 💲42⭐️4.3/5见到靓咖啡心情都变得好好。呢杯咖啡嘅拉花好靓,咖啡杯亦都好优雅。咖啡味好浓好香,同埋好大杯所以我饮咗好耐

Cappuccino 💲42
⭐️4.3/5
见到靓咖啡心情都变得好好。呢杯咖啡嘅拉花好靓,咖啡杯亦都好优雅。咖啡味好浓好香,同埋好大杯所以我饮咗好耐。总括嚟计好抵饮。
🔸优质咖啡店准备二访。下次我会空肚过嚟试埋佢地既轻食,同埋带埋我家小狗🐶一齐过嚟chill一下。
不专业食评 nei.foodie