2023-12-11
一家人去深水埗行玩具街,途经见到呢间纯白文青cafe ,一于试下🥰 Cafe空间大,装潢好舒服,两个仔都好钟意🥰我哋点咗:Large炸鸡窝夫 太阳蛋煎得好靓😍见到食指大动,炸鸡即炸当然香脆,调味得刚好,无坊间嘅过咸通病👍🏻要赞窝夫🧇面焗得好脆,配糖浆食好好味👏🏻鱿鱼墨汁烩饭 口感好好好烟韧,墨汁咸香好惹味,番茄粒等等增添酸甜口感,唔错!波子雪糕汽水仔仔一见隔离枱杯雪糕汽水即刻点名话要😆可见吸睛度100分!饮品份量十足有诚意。草莓朱古力雪山脆脆我同细仔就饮甜蜜嘅草莓朱古力特饮,卖相同味道一样👍🏻甜品试咗新嘢 #铁观音伊予柑慕思 原来甜品至系Cafe嘅主打 👀,卖相精致度拍得住港岛一级甜品lv ,大柑慕思有铁观音茶香同柑独有嘅酸甜清新味道,口味独特新奇✨底部脆果挞同伴碟嘅柑汁、蛋糕等同样有诚意,每小口都可见心思,赞👍🏻 等我生完BB一定再访试试佢哋招牌甜品 #tiramisu 🥹
Cafe空间大,装潢好舒服,两个仔都好钟意🥰我哋点咗:
Large炸鸡窝夫
鱿鱼墨汁烩饭
波子雪糕汽水
草莓朱古力雪山脆脆
我同细仔就饮甜蜜嘅草莓朱古力特饮,卖相同味道一样👍🏻
甜品试咗新嘢 #铁观音伊予柑慕思