2022-04-25
🇰🇷我朋友仔系超级NCT Jeno 이제노粉丝🎤琴日我就陪左佢去深水埗一间好🈶️特色嘅雪糕店度打卡📷..🇰🇷估唔到深水埗🈶️一间「日系」装修嘅雪糕店🍦寻日去到雪糕店门口🚪已经有好多年青嘅少女粉丝喺度排队朝圣🇰🇷唔单只系咁🤩我见到佢哋嘅雪糕🍦同埋花茶个presentation都好靓🥳唔怪之得咁多人嚟打卡啦📷🍦Pina Healada🍹$46:呢杯用咗椰子cross over 咗 Pina Colada 甜嘅鸡尾酒❤令到呢杯雪糕嘅味道层次都复杂咗😋再加埋一支话梅雪条😛系呀😝系话梅味嘅雪条呀👍我都系第一次食👍酸酸甜甜嘅味道❤整体黎讲「够特别。又好味」😋推介推介🥳🍵红豆迆游宇治$46:身为一个基「抹茶控」🤩见到抹茶同埋红豆呢个组合都一定应系「非吃不可」😝果然冇令我失望🥳佢哋唔单止雪糕嘅presentation靓📷而且佢哋个抹茶味道亦都够浓郁❤一次过可以满足到我两个愿望🎉又有雪条食❤️又有雪糕食❤️今日真系好开心喔🥳