2022-01-30 93 浏览
深水埗有好多好有特色、适合放松心情嘅cafe。呢间loop kulture都唔例外。当日到深水埗随意走走,谂住揾间cafe坐吓食吓嘢。经过呢间loop kulture 被环境布置吸引了,就立马决定食呢间!睇餐牌见到好有特色嘅酸种包,未试过,就叫咗个三文鱼酸种包试试!好好味!层次丰富,仲有开胃菜解腻,好细心。再叫杯特色椰子咖啡,重回越南嘅感觉!好想旅行!!见到每枱都必叫嘅焦糖香蕉吐司配伯爵茶雪糕,果然好正!摆盘设计好靓,十分符合整个环境主题!店员仲好细心咁介绍食物嘅配搭、进食次序。两个人食嘅份量刚好👍🏻推介!坐喺度睇啡街境,同朋友倾吓偈,整个气氛好舒服❤️好适合繁忙嘅香港人坐下来静静享受。

2022-01-23