系酒店旁边新开多个菜餐厅,主打多国菜式。一入门口就见到个好靓嘅月亮,打卡一流,仲有绵羊云伴住个月亮,真系够晒心思。入到去原来地方好大,漫天星星布置得好有情调,未食都比个环境吸引左。每桌桌面仲放住唔同嘅发光枱灯,店主好有心思,好细心。原来仲见到有间大房,侍应话可以做party房,可以做主题布置。个布景好靓,粉紫红色闪闪布做背景,真系靓爆打卡一流。我地叫左2人餐,选左龙虾汤同生虾,主食拣左软壳蟹海胆意大利饭同慢煮猪斧头扒。🦞龙虾汤好有龙虾味,仲有啲虾肉系入面,唔系得啖汤。🦐泰式生虾好新鲜,咬落弹牙。🐷个猪系慢煮嘅,唔会鞋飒飒咁,好有肉汁,有猪味。🍚软壳蟹海胆意大利饭,正宗意大利饭口感,咬落有口感,弹口,用返正宗意大利饭煮,唔系用珍珠米扮。(其实落单时都有问我哋要正宗定软身啲,话怕好多人都食唔惯)软壳蟹即叫即炸,好脆又唔油。海胆唔会有唔新鲜嘅海胆味,个味好浓,足晒料。最后有包甜品🍮我地自己升级左食Croffle 甜品,好脆好够牛油香,配搭上新鲜strawberry 同蓝莓🫐,真系大满足👍🏻套餐仲跟餐酒,咁嘅质素咁嘅环境真系物有所值。餐厅内嘅侍应都好有礼貌,后生仔,好有热诚。比个赞佢地!下次会
系酒店旁边新开多个菜餐厅,主打多国菜式。

🦞龙虾汤好有龙虾味,仲有啲虾肉系入面,唔系得啖汤。
龙虾汤

🦐泰式生虾好新鲜,咬落弹牙。
🐷个猪系慢煮嘅,唔会鞋飒飒咁,好有肉汁,有猪味。

软壳蟹海胆意大利饭

套餐仲跟餐酒,咁嘅质素咁嘅环境真系物有所值。
餐厅内嘅侍应都好有礼貌,后生仔,好有热诚。比个赞佢地!
下次会再黎食,希望有新惊喜啦!
龙虾汤
软壳蟹海胆意大利饭