2024-10-25 610 浏览
深水埗西九龙中心还是那么多人真的很利害,可能系有过山车,可能以前是明星表演集中地地带,现在还是有不同年龄阶层的人穿穿插插。商场8楼出名好多嘢食,就好似台湾的市集一样,只不过是系室内,有冷气,行到去已经好多人食嘢,电梯一上去行多山步就见到呢间铺头,炸鸡嘅Menu图片已经觉得不错,只猪又好得意。自己食完太好食,叫多左分年糕猪手炸鸡外卖比屋企人食。玫瑰卡邦尼炒年糕真系好好食,性价比高,抵灯光照落去金金黄黄,啲汁浸满年糕,年糕份量应该有2几条入晒味,十分烟靭,净系夹起一羹洋葱,烟肉已经好满足。卡邦尼酱汁好出色好味道浓郁,质感厚实,极力推荐猪手买俾屋企人,叫咗半份先系$78同街市差唔多。本身我唔食猪手,但味道真系好食到我会再买,同街市𠮶啲完全唔同味。。。猪手大大件好林,劲入味,味道有别于街市𠮶只卤水猪手咁咸同油腻。 呢只每啖肉清爽,肉质嫩滑弹牙,加埋啲蒜蓉味道融洽,再加埋佢啲樱花菠菜一齐食,味道一试难忘,酸酸甜甜,食得屋企人好开心。炸鸡更出色叫左辣芝士炸鸡,但只有2%辣。仲叫咗麻辣炸鸡,真系太好食。。包装盒都好靓。好食在于啲鸡肉冇呃人,每一件都大大件,好新鲜,啲肉质系白色,咬落口劲酥脆,做到炸鸡

自己食完太好食,叫多左分年糕猪手炸鸡外卖比屋企人食。

玫瑰卡邦尼炒年糕
真系好好食,性价比高,抵

炸鸡更出色
叫左辣芝士炸鸡,但只有2%辣。仲叫咗麻辣炸鸡,真系太好食。。包装盒都好靓。好食在于啲鸡肉冇呃人,每一件都大大件,好新鲜,啲肉质系白色,咬落口劲酥脆,做到炸鸡应有嘅口感👍
啲芝士同炸鸡融合,每一口都有浓郁芝士味。

食过咁多韩国炸鸡,呢间真系very good,价钱都好公道。 麻辣炸鸡好过瘾,钟意食川菜麻辣火锅的人就唔好错过😂佢就系𠮶种味。

张Menu都整得好有心机,下次想食酱油炸鸡,粟米浓汤薯条,炸酱炒年糕公仔面,香辣猪手饭,安东鸡饭。。。佢仲有啲芝士鱿鱼酥小食,吞拿鱼饭卷等等

1922 浏览

真心呢间食得好满足,平时佢有啲午餐,价钱平均都唔超过51 …性价比甚高