2018-04-07 2768 浏览
自己有时都会上下团购网睇下有冇荀嘢今次就见到呢间叫面屋黑岩嘅团购优惠我系今日买个团购今日就用啦明附其实嘅即买即用呀间嘢好地铁近 出口行过去一分钟到我地系门口望过下但其实我都比咗钱买团购所以一定会入去食啦入面啲坐位其实都唔太迫入面环境望落都唔错嘅 日式装修拉面有四款仲有个期门限定唔知咩黎而我就系好上面个餐牌咁样圈住自己想要嘅面啦原味拉面个拉面上枱速度都算几快下落咗单好快就有得食汤就冇乜特别 但食完好口渴拉面硬度我拣咗普通嘅 软硬适中但味道一般最后系块叉烧我拣咗火炙叉烧个叉烧好有惊喜好味嘅 佢真系有种火烧味一开始望到佢少少浓浓地 仲以为过咗龙点知佢都几大惊喜 淡淡炙烧味 入口软滑即溶咁好满意块叉烧黑蒜拉面基本上同原味分别不太只系多咗黑蒜 汤底冇咁热 定可能冻得太快因为冷气好中风吹正落拉面同汤底都只系一般货色呢碗拣咗硬度系硬 只系比普通硬少少 差别唔太大叉烧都系特出 但我觉得原味比黑蒜好味而价钱仲要平十蚊两个面加埋146蚊 而我有用团购 所以每人都系50几蚊先唔讲我用咗团购 就算佢系原价都唔驶八十蚊一碗 而呢个质素我觉得抵 因为出面嘅九十蚊一碗嘅拉面都系咁上下质素 而呢间嘅叉烧仲要有惊喜最不
自己有时都会上下团购网睇下有冇荀嘢

拉面同汤底都只系一般货色
呢碗拣咗硬度系硬 只系比普通硬少少 差别唔太大
叉烧都系特出 但我觉得原味比黑蒜好味而价钱仲要平十蚊
两个面加埋146蚊 而我有用团购 所以每人都系50几蚊
最不满嘅地方可能只系佢个冷气好大风 虽然唔冻 但兜头吹落碗面同个头到影响咗个感觉
但呢间拉面系抵食嘅
2018-04-07
$57.5 (晚餐)
用餐优惠
团购