2010-09-05 325 浏览
早2日岩岩等车经过这外卖店,本来都冇谂住去睇有咩食~因为小弟本身对日刺野的要求都几高~唔新鲜都唔食~(tst~见城系小弟成日带d客去食野的地方所以都几要求高)但系我比门口果个小妹子吸引左进去看一看~我见佢大热天时仲系门口比传单我就睇下入觓有咩食先~~一入去就见到一个师傅系到开紧条三文鱼~我睇一睇条鱼~都ok新鲜~之后比我见到小店原来仲有生蚝卖~虽然蚝的品种系小d得2种(一大一小)不过我望到d蝎都好似不错所以就叫左2只试一下~小妹立即帮我选左2只去比一个师傅仔帮我开~我心谂个师傅仔得唔得嫁~不过佢一拿左只蚝上手,3,2下手脚就帮我开左2只蚝@@肠黎我睇小左佢啦~之后我就开始食果2只蚝啦~都ok波2只蚝真系几好~冇谂过老深会有一间有蚝食的小店~就系因为佢果2只蚝比到信心我再叫野落去~所以最后买左半打蚝同10多种东西食~比钱时都只系3百多元........我买左8只蚝+10多件寿司都只是3百多元......真系平到我笑.....(之后拿走d野食时小妹仲好细心问我系唔系住得好远洗唔洗比d冰我拿走d野~(系一间外卖店的员工有咁的服务我心谂住边到揾呀.....)最后经过20分钟的车程去到了女友家开

最后经过20分钟的车程去到了女友家开始食~d寿司原来都不错

如果我下次经过老淋都应该会再系这小店买野食~
2010-09-02
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
$150 (其他)
  • 生蚝
  • 和牛寿司