2022-05-26 161 浏览
今日约咗朋友所以想揾间cafe可以坐耐少少倾吓计嘅~ 虽然店入面唔算太大,但系座位都几舒服!店出面都有座位,系Pet-friendly 嘅cafe!! 店入面播嘅歌又好啱我心水!(㗎文歌♬*゜) 食完之后觉得呢间Cafe各方面都做得几好!所以想推荐俾大家!食完之后会有满足感嘅cafe真系越来越少啊🥹 但系呢间舒服得嚟,食物质素都几好,价钱好合理!本身其实系想试荷兰宝贝班戟,但系主理人就话而家转咗厚pancake了~ 但系一场嚟到都好想试吓🍳铸铁锅班戟 $60 啲cream+应该系raspberry 酱(?)夹埋落热辣辣嘅pancake好正!系冰火交融嘅感觉!要试!pancake🥧系比较厚嘅~但系都好松软!铸铁锅嚟嘅时候仲好热!店员会细心提我哋唔好掂到~♨️🥂白酒蚬肉意粉 ($80)蚬肉好多!而且意粉都有好浓嘅蚬同淡淡嘅酒香!意粉咁啱系我钟意粗少少嘅𠮶种!唔觉唔觉就食晒🤣 Dirty $40Mocha ($50)呢间cafe嘅定价唔算进取,直程觉得抵食!附近环境都好清幽,可以慢慢坐都唔会有压迫感。而且主食同甜品都好高质呀!临走之前同主理人讲咗两句,佢话而家越来越多人做荷兰宝贝班戟,所以佢先

🍳铸铁锅班戟 $60

铸铁锅班戟

🥂白酒蚬肉意粉 ($80)

白酒蚬肉意粉

Dirty $40
Dirty

Mocha ($50)
Mocha

呢间cafe嘅定价唔算进取,直程觉得抵食!
附近环境都好清幽,可以慢慢坐都唔会有压迫感。
而且主食同甜品都好高质呀!

临走之前同主理人讲咗两句,佢话而家越来越多人做荷兰宝贝班戟,所以佢先做啲唔同嘅嘢,好有性格🤌🏻

铸铁锅班戟
白酒蚬肉意粉