2021-11-30
德国餐厅有好多间分店,我特别钟意将军澳呢一间呀😁因为佢有个好大嘅露台❤我哋就坐喺露台位置望住景色怡人嘅太阳落山同埋夜景💞情侣谈情真系一流呀👨👩👧👧一家人有小朋友嘅就更加要嚟呢一度啦😁因为呢度够开扬够舒服小朋友一定好开心 🤩而且空气仲清新👍值得选择嘅地方呀💯💯我哋知道呢度嘅德国猪手好出名㗎🤩所以我哋梗系要叫个猪手啦👍小朋友最钟意食薯条㗎喇叫咗个好特别嘅薯条😋熔岩芝士面包薯条系咪好特别呢个名🤩🤩哗! 薯条上面有好多熔岩芝士,而芝士下面有两块厚切大面包,面包外脆内软,咬落去个面包到😍😍woo面包里面都有好多芝士好好味呀😋😋薯条厚切有好多薯蓉肉喺里面加埋d芝士超级惹味呀💯💯仲有个德国咸猪手伴薯仔沙律, 哗好大只猪手 仲系烧到脆卜卜,啲肉就好juicy好好味👍 佢个皮烧到好脆呀👍脆卜卜咬落去d肉软淋淋好正😋😋好窝心佢帮我哋砌好晒❤唔使我哋自己切😁就咁一啖一啖摆入口好满足Yummy💯我哋仲叫咗两杯嘢饮一杯可乐一杯同柠檬茶走甜,系呢度望住个天啲风吹埋嚟真系好舒服呀!#katkatfoodies
#katkatfoodies