2018-08-14
8月有食唔完嘅生日饭🤣冇谂到系旺角山东街会揾到一间甘别致嘅cafe小店佢位置系麦花臣旁边,俾d车用音响铺夹住,反而更显得别树一格。再望望个餐牌,食物同饮品都好有特色,特别系咖啡类嘅系列(有唔同嘅颜色ga!)我order左杯竹炭鲜奶咖啡其实系唔会点饮到竹炭味,反而好似有炭烧咖啡☕️嘅香味,奶泡打得绵滑,唔会得个样朋友仔怕热,点左菠萝🍍特饮,好难唔好饮🙈我一向都好钟意食牛油果🥑,见到佢有个牛油果杂菌意大利饭又点会唔order 呢除左觉得个饭湿左dd之外,味道、份量都好好,又冇谂到牛油果同饭又可以甘夹因为得两个人,本来仲有好多野想试,见到人地个黑松露芝士薯条好想食,但个胃唔容许,所以就叫多左个香辣炸鸡翼,佢应该系配左泰式嘅香辣酱,酸酸辣辣的确可口🎉特别要提店员好有礼貌又好笑容,本身我地坐bar台位,但佢见我地拎住一袋二袋,佢一有二人台就安排我地转过去
冇谂到系旺角山东街会揾到一间甘别致嘅cafe小店
我order左杯竹炭鲜奶咖啡
朋友仔怕热,点左菠萝🍍特饮,好难唔好饮🙈