2022-10-14
知道呢间网红Cafe都一段日子,Cafe坐落喺元朗,位置上都几偏僻,加埋长期爆满嘅关系,建议大家一定要上网book定位同埋都要揾定路线睇吓点样去呢间餐厅🧐环境装修真系好靓,一入去好似走咗入去小花园咁有世外桃源嘅感觉,布满左植物,绝对系打卡胜地 📸 餐厅装修行欧陆黑白宫廷复古风格,型格得来成件事好高雅无论系环境,食物同埋饮品都好高质,不过建议大家等秋天或者冬天嚟会好啲,夏天嚟真系好热😂😂烟三文鱼沙律配芝麻酱🥗 $128三文鱼食落去好新鲜,沙律菜嘅份量亦都几多,配埋唔同嘅沙律菜、食用花、蕃茄仔、萝卜同芝麻酱,绝对系开胃之作,打开你嘅味蕾 烟三文鱼奶油芝士法式可丽饼 $148可丽饼上面铺满左椰菜丝、生菜 🥦 同埋芝士🧀 ,另外都有烟三文鱼、洋葱仔同埋太阳流心蛋 🍳 ,一切开个可丽饼嘅时候,流心蛋嘅蛋汁流落可丽饼嘅中间,成个口感好丰富😍😍白酒青口意大利粉 $148意粉食落去好creamy ,里面仲加咗烟肉,所以食落去有咸香嘅味道,青口嘅份量都几多而且食落去都肥美,配返白汁所以擗咗𠮶阵腥味😋黑松露薯条 🍟 $98新鲜炸起嘅薯条有好重嘅黑松露味道,脆卜卜点住黑松露酱嚟食,舔舔脷 😚蝶恋花荔枝冰 $
餐厅装修行欧陆黑白宫廷复古风格,型格得来成件事好高雅
烟三文鱼沙律配芝麻酱🥗 $128
烟三文鱼奶油芝士法式可丽饼 $148
白酒青口意大利粉 $148
黑松露薯条 🍟 $98
蝶恋花荔枝冰 $68
紫色就系蝶豆花,饮品嘅底部系一粒粒嘅寒天,淡淡的荔枝味甜度啱啱好