2024-08-10
元朗真系好多好嘢食,食极都唔完🤣🤣今日成就解锁——清真食物,小妹真系第一次食,感觉非常好。咖哩角沙律 $30很有特色的一个沙律,馅料超多,包括红萝卜丝、洋葱丝、鹰嘴豆及椰菜丝等配料。最正的是铺面的乳酪酱及香料,食落非常香滑及正宗,愈食愈好味。芝士白汁焗鸡肉意粉 $55所有食物都系即叫即整,新鲜出炉,热辣辣好正。芝士焗到微焦,洒上香料。内里的意粉口感弹牙,非常挂汁,白汁同鸡肉调味得非常之好,整体非常出色。过瘾炸鸡汉堡餐 $50加配细份炸薯条及饮品炸鸡汉堡非常高质,面包烤得松软,炸鸡咬开啖啖肉,而且有肉汁流岀,火喉控制一流。细份的薯条份量一点也不少,而且系粗切,仲要配埋饮品,非常满足。咖喱青葵 配查普里烤饼 $50真系令我非常有惊喜,自问咁多年来都食唔少咖喱🤣呢种真系第一次食,估唔到咖喱同青葵又好夹,浓味不腻,微辣但非常过瘾。配埋查普里烤饼,超有风味,感觉好特别😍。老板娘系香港人,非常热情友善。等待外卖嘅过程中,见到唔少教徒都嚟帮衬,相信非常之受欢迎。想睇更多介绍,马上Follow我啦😁。#big_big_foodie #big_big_foodie食匀元朗
咖哩角沙律 $30
芝士白汁焗鸡肉意粉 $55
过瘾炸鸡汉堡餐 $50
加配细份炸薯条及饮品
咖喱青葵 配查普里烤饼 $50
想睇更多介绍,马上Follow我啦😁。