餐厅: 澳門咖喱王新鮮腩
资讯:

2020-09-17 802 浏览
入座撞正下午茶特价时段,不过份量相对都会缩小🤓,我女仔黎讲就岩岩好够食,男仔就未必够饱喇😛!大家可以睇睇相👆🏻~————————————————————必食获奖川酱干炒牛河 $49本身想食咖哩牛腩饭,但见到必食获奖🏆四只字又忍唔住想试下😝。牛肉厚身唔松散;河粉腍滑,烟韧有米香🍚。炒得亦够均匀,啖啖都都食到浓厚既川酱香😋,再带少少微辣,真系几惹味🌶,但略嫌唔够镬气同埋太油腻,成个碟底都系油🙈🙊。————————————————————澳门肉酱牛坑腩饭 $55虽然卖相麻麻,但食落一啲都唔麻麻🤩!牛坑腩软腍清甜,牛味香浓🐮,肥瘦分明,啖啖都充满肉汁🥳,配微辣既肉燥一齐食好夹✨!不过牛坑腩既清汤令到个饭偏湿,分开碟上会更好😛。

————————————————————
必食获奖川酱干炒牛河 $49

————————————————————
澳门肉酱牛坑腩饭 $55
虽然卖相麻麻,但食落一啲都唔麻麻🤩!