2019-02-06 1087 浏览
荃湾鲎地坊有条士林夜街,一条巷仔有几间唔同既小食店,之前屋企人推荐之下食过呢一间饺子舖,今次自己一个行过附近,又想清清地食小小野,谂都唔驶谂就即刻过去食喇~今次时间正值中午,去到都有几个客等紧饺子,同时都有唔少街坊会买竹蔗茅根、苹果雪梨饮呢D自家制饮品。因为即叫即整,等左一阵老板就送上6只清汤饺子🥟😋 接过手即刻行埋一边食!只只饺子都皮薄馅多,佢个馅系菜多过肉,所以感觉系清新、清爽,食完唔会觉得有负担~而个清汤饮落去就感觉到真系无落味精,食完晒系唔会觉得口渴既☺️$20有6只真系好高性价比!老板比我感觉好用心,听到佢同其他客人讲下次可以打左电话黎嗌左先,咁之后十分钟左右过到舖头就可以唔驶等即刻有得食喇!下次再食等我试下个煎饺子,仲有佢D自家制饮品先😋

10 分钟 (外卖自取)