2009-10-18 31 浏览
是日晚上到土瓜湾做功课, 完左之后朋友话有间食汤饭既就去左呢间食. 我地2个女仔share左一个汤饭, 叫左个牛肉鱼楠另外果2个朋友叫左鱼楠鱼饼同豆腐鸡肉, 再叫多个香草鸡奕, 大家share d送黎食我以为佢个饭同汤捞埋一齐, 但原来分开分开食我觉得d味道冇捞埋d汤咁好食说实话, 个汤底真系好清, 只不过系d菜汤 , 我自己都识滚既白菜汤= ="""d鱼楠又真系几滑既~不过都多骨牛肉好嫩, 相较之下,牛肉系好味d而个豆腐同普通既冇乜分别......................= ="鱼饼冇味!!!!!!!!!!d白菜仔系超级大旧, 我觉得好似仲有d泥味, 同埋好似未吸收晒d汤就清食既白菜仔最好味就系碟香草定香茅鸡奕!!好入味同好香香草味, $22 6只, 算ok 挂?总括黎讲我都系觉得太清
是日晚上到土瓜湾做功课, 完左之后朋友话有间食汤饭既

我以为佢个饭同汤捞埋一齐, 但原来分开

分开食我觉得d味道冇捞埋d汤咁好食

d鱼楠又真系几滑既~不过都多骨

牛肉好嫩, 相较之下,牛肉系好味d

鱼饼冇味!!!!!!!!!!

总括黎讲我都系觉得太清
2009-10-16