2010-06-30
$60/位, 都唔错既,同左女朋友一齐去,平时出街都食肉.突然间食d斋都几好味.两个人, 一汤三𩠌, 一煲白饭.我觉得饭就太多.我觉得饭煲放系1个地方所有人share会好d.唔系就浪费左.萝卜丝春卷-味道就一般,皮脆.萝卜丝都几爽口.因为有其他斋菜一齐食,所以唔会太过油腻.粟米豆腐 -卖相ok.有女朋友最爱既粟米同豆腐,再加上有少少辣,所以佢觉得都几好味.而我就觉得豆腐系几滑.d粟米我觉得就系罐头粟米.因为无咩新鲜粟米既甜味冬菇炒白菜-冬菇肉厚,味道我觉得真系几好.而d菜都几新鲜.呢碟系清得最快既.可想而知,呢碟系唔差炒杂菜 -有各种素菜,味道同卖相都合格.五颜六色,可能平时食味浓既野太多,觉得淡左少少汤 -我谂佢日日都煮唔同既汤.我果日系冬瓜汤.行左成日.个汤几清,我女朋友饮左一大半.可惜无得推介,因为汤日日唔同
同左女朋友一齐去,
平时出街都食肉.
突然间食d斋都几好味.
两个人, 一汤三𩠌,
一煲白饭.
我觉得饭就太多.
我觉得饭煲放系1个地方所有人share会好d.
唔系就浪费左.