2015-02-16
总之有绿茶既野呢 ! 我就最钟意7:00 到唔驶等,座位好舒服,唔会好迫我地叫咗一杯红豆绿茶latte,好好饮,好够奶味加埋d绿茶,又唔会太甜,红豆又唔会好甜。韩式炸鸡温泉蛋饭:系日本餐厅食韩国炸鸡,当然唔会有韩式风味,但系最值得赞系鸡块炸得好好,唔会好干!d鸡块留有肉汁!加埋个温泉蛋感觉上好似冇咁热气!辛辣汁豚肉拉面(加量) :话到明加量当然系多d拉面啦。但系又唔觉得有几加量,所以如果食lunch就够饱。块豚肉。系超级肥豚肉。。够哂滑啦,但系我真系唔识欣赏。拉面,饭都送一个汤:个汤淡到好似沟咗好多水咁。。最期待既绿茶Tiramisu, 出场啦 :真正既Triamisu 成日食,但一下之就食唔到太多,有一层厚厚既绿茶粉系面,绿茶粉多但唔会有苦味,加超香滑既牛奶cream同蛋糕,我食完一个忍唔住再叫多个食。。
7:00 到唔驶等,座位好舒服,唔会好迫
拉面,饭都送一个汤:个汤淡到好似沟咗好多水咁。。
最期待既绿茶Tiramisu, 出场啦 :
查看之前的留言 ()