2015-04-08 166 浏览
今日得我同同事两个人返工,个个放哂假,所以费事出去食,叫外卖。我知道呢间粉面店系同事外卖之选,曾经亲自帮衬过,觉得吾错,所以都毫不犹豫决定今日再试。大约十五分钟,已经到楼下,速度算快。可能物价上升,手头上既餐单价钱都上升左三四蚊,不过系附近黎讲,都仲系抵食。我叫左菠菜虾饺米粉,一打开,汤既香味即刻涌出黎。米粉好多,一啲都吾孤寒。虾菜饺大大只,皮好薄,食落虾既份量多,同落菜一齐食,有清甜既味道,虾口感弹牙,算新鲜。调味方面,吾算太咸,反而甘,对虾菜饺既味道先食得更仔细。但系如果钟意重口味既人,就可能嫌淡左啲。对个人黎讲,几岩胃口。至于话系最好食就未必喇。P.S.:本人系单点,如果跟餐就贵几蚊;外卖加$1

P.S.:本人系单点,如果跟餐就贵几蚊;外卖加$1
2015-04-08
15 分钟 (外卖送餐)