2023-09-22
夏天特别想食甜甜嘅水果同甜品🍒🍉🥭🍋,东海堂最近就有韩国🇰🇷香印提子X巨峰提子🍇忌廉蛋糕,等大家可以一次过品尝两种清甜幸福🥰我拣呢款6吋香印提子巨峰忌廉蛋糕,size适合4-6个人食,忌廉蛋糕上摆满当造嘅香印同巨峰提子,海绵蛋糕软绵松软,中心夹层有清新嘅草莓酱同粒粒白提子汁寒天,口感好似啫喱粒粒一样~#东海堂 #アローム #蛋糕 #节日限定 #新产品 #新商品 #送礼 #新入荷 #hkcake #aromebakery #香印提子 #香印 #香印提子巨峰忌廉蛋糕 #香印提子草莓忌廉蛋糕 #透明系香印提子慕丝蛋糕 #水晶香印提子慕丝蛋糕 #香印提子草莓戚风忌廉蛋糕 #香印提子蓝莓忌廉芝士慕丝蛋糕 #香印提子蓝莓慕丝切饼
#香印提子蓝莓慕丝切饼