2023-12-27
今天我和好耐无见的朋友光顾了一家之前佢带我食的任食成都冷锅串串同上次一样我地选择了2小时的任饮任食套餐,选择了半小辣和小麻口味 (印象上次食中辣,我好快就不行了😂🙈)再次黎到,仍是那个适合与朋友一同吹水的地方,地方不大但人亦不多,座位都舒适,坐够2小时不成问题😆上菜叫快,叫左几轮,野食都仲几热下,放落冷锅后再食,正呀~😋😋我地叫左各种不同的串串和火锅料,其中最受我喜爱的是佢地的牛肉同牛肋肉串串的品质也非常出色,食材新鲜,煮熟的程度刚好,肉质仲好嫩下🤩 配上半小辣和小麻口味,辣度刚刚好与微妙的麻辣感,个牛真系upgrade左 (好啦,我认系我唔太食得辣,但呢个唔可以唔叫辣😂)藤椒鸡软骨🐔系我地左4定5转的小食😂😂 入味,口感一流,野味,无咩好讲😂棒棒鸡🐔麻酱青瓜鸡丝,作为主菜前的前菜,麻酱帮助你打开胃口😆😆上汤娃娃菜🥬个人私心推荐,唔太食得辣的,怕食得太多肥仔,呢个清一清,少少清的鲜甜味可让整个味蕾都换然一身
藤椒鸡软骨🐔
棒棒鸡🐔
麻酱青瓜鸡丝,作为主菜前的前菜,麻酱帮助你打开胃口😆😆
上汤娃娃菜🥬